Jag heter Annelie och startade upp Indigo Wellness 2015 i Kalmar. Jag är utbildad friskvårdsterapeut vid GGI (Göteborgs gymnastiska institut) samt har gått Reconnective healing för Eric Pearl i London sept 2012. Förutom att ha arbetat med med massage/healing har jag bl.a jobbat i olika hälsokostbutiker i Göteborg, Dublin och Stockholm. 2014 flyttade jag och familjen tillbaks till Kalmar efter flera år på andra orter. Alternativmedicin, hälsa, frigörande dans, teckna/måla och personlig utveckling är saker som jag brinner för.

Jag har även gått kortare kurser i bl.a Bach blomstermedel, Shiatsu massage, Access Bars, Gua Sha, Medial/personlig utveckling, Regndroppsmassage och Hårmineralanalys. I maj 2017 blev jag klar bildtolkare. 


De behandlingar jag gör anpassas efter ditt behov. Du behöver inte ha bestämt dig för vilken behandling du vill ha när du kommer till mig, det kan vi bestämma tillsammans. Ofta kombinerar jag flera metoder beroende på vilket behov som finns. Min övertygelse är att vi alla här på jorden har en livsuppgift och att vi kan hitta den när vi väljer att vara sanna mot oss själva och tar oss tid att stanna upp och lyssnar inåt. Många av oss har gått vilse på vägen och glömt bort vilka vi egentligen är. Genom t.ex healing samt bildtolkning kan vi se vad i livet som hindrar oss från att komma vidare. 


Indigo Wellness tillhör Sensational in Sweden AB (Orgnr. 556777-5357) och innehar F-skattesedel.